vineri, 5 octombrie 2012

   Se spune ca daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna, in cele din urma, vor gasi calea unul spre celalalt.Filmul pe care l-am vizionat astazi, m-a facut sa imi aduc aminte de acest lucru.
   "Dear John" vorbeste despre iubire.Iubirea adevarata, care te schimba.Iubirea care apare doar o data in viata.Iubirea care depaseste barierele timpului.O iubire cu caracter marcant; despre timp-despre faptul ca orice moment are un sfarsit-si despre departare.
   Soarta unor oameni care traiesc 2 saptamani de vara impreuna.Dar acele 2 saptamani schimba tot.Desi sunt nevoiti sa se desparta, raman totusi impreuna prin intermediul unor scrisori.
   Filmul m-a facut sa reflectez asupra iubirii in raport cu timpul si distanta.Uneori, chiar daca le e dat atat de putin timp, doi oameni au capacitatea de a-si schimba unul altuia viata prin dragoste.Ceea ce ma face sa ma gandesc la faptul ca adevaratele iubiri sunt magice.Ca se intampla din prima secunda,fara sa realizezi si dureaza o viata.Si ca au un curs neobisnuit.Ca nu va fii niciodata simplu.Ca exista incercari mari, multe lacrimi si probabil multa durere, dar care sunt sterse de momentele fericite.
   Si ma intreb acum, oare nu e normal?Oare daca ar fii usor, ar mai avea farmec?Nu.Cred ca nu.Cred ca fiecare moment dificial are un sens determinat.Fiecare lacrima e o amplificare a zambetului ce va urma.
   Si cred ca pot exista momente in care esti atat de departe incat doare, caci sufletul ti-a ramas la cealalta persoana.Iar alteori poti fii atat de aproape de fericirea perfecta incat pare ireal.Si alternanta acestor 2 momente creaza o durere incomensurabila.
   Orice s-ar intampla insa, credinta mea sta nemiscata in fata unui adevar categoric: Daca doi oameni sunt meniti sa fie impreuna...ei bine, in cele din urma vor gasi calea unul catre celalalt

Niciun comentariu: