duminică, 2 octombrie 2011

Uneori pur si simplu nu poti blama toamna..

Sa fie toamna de vina?
Pentru ploaia torentiala din suflet si soarele de afara?
Sa fie octombrie de vina?
Ca soarele e atat de stralucitor cand il privesti de la fereastra dar te lovesti de cruzimea lui de indata ce iesi?
Sa fie pomii de vina?
Ca frunzele nu-l mai vor..
Sa fie frunzele de vina?
Ca pomii le alunga?

Dar nu pot blama toamna pentru golul meu din inima.Nu pot blama ploaia pentru norii mei care arunca fulgere direct in suflet.Si nu pot da vina pe octombrie pentru ca soarele s-a racit brusc.Nici pomii nu poarta nicio vina ca frunzele cad.Uneori trebuie pur si simplu sa-i paraseasca.Nici frunzele nu sunt alungate de pomi.Uneori pur si simplu trebuie sa le lase...

Uneori pur si simplu trebuie sa reununtam la vise.
Uneori pur si simplu trebuie sa inchidem in inima sentimente pentru ca apoi sa realizam ca trebuie neaparat alungate...Sa le alungam in mare..dar valurile se intorc mereu purtand vina noastra asupra lor..caci,cu capetele plecate si ochii inlacrimati, am aruncat in puritatea lor sentimente si mai pure si le-am murdarit cu actul lasitatii.
Uneori pur si simplu trebuie sa ne prefacem.Sa fim actori desavarsiti...Si cand auzim "motor" sa furam un zambet incredibil,sa-l afisam cu nonsalanta.
Uneori pur si simplu trebuie sa nu mai incercam inainte sa fii incercat totul...
Uneori pur si simplu trebuie sa nu mai speram.Ca speranta moare ultima e lucru cert,dar uneori ea moare inainte sa apuci macar sa-ti strigi durerea.
Uneori pur si sinplu trebuie sa nu spui.Sa taci.Sa tii in tine.Sa-ncui in suflet toate lucrurile care te fac sa simti ca traiesti.Sa le arunci intr-un colt al inimii si sa le uiti,ca-s iluzii desarte intr-o lume prea cruda ca sa mai inteleaga cum e sa fii om.
Uneori pur si simplu trebuie sa uiti ca iubesti inainte macar sa fii realizat ce simti.Sa minti.Sa disimulezi.Caci iubirea te inalta,dar te aduce la pamant,in genunchi, dorindu-ti sa nu fii iubit vreodata.
Uneori pur si simplu trebuie sa uiti.Nu conteaza cat de ireal pare.Sterge-ti memoria.Aduna sentimente vii si fa un foc urias..apoi lasa-le sa se faca scrum..Minte-te ca nu ramane cenusa niciodata.

Uneori pur si simplu trebuie sa intelegi ca nu vei fii vreodata inteles...


6 comentarii:

Haine si hainute spunea...

Poate nu vei fi inteleasa de toata lumea,dar tot o sa existe O PERSOANA care sa te inteleaga.

V spunea...

Uneori trebuie pur si simplu sa ai curaj sa deschizi ochii

Unknown spunea...

Prefer sa tin ochii inchisi decat sa realizez ca in realitatea actuala sunt lucruri care dor.

V spunea...

ete vai si ajungi unde? la o lume roz frumos desenata si cand distrugi decoru ramane ce ?! o plansa rupta pe care doar ai avut grija sa o colorezi cat mai frumos?

Unknown spunea...

Daca deschid ochii am nevoie sa vorbesc.Ca sa vorbesc, am nevoie de cuvinte.Sunt momente in care cuvintele sunt luate de vant.Si nu stii niciodata ce raspuns aduce vantul.

Mihai spunea...

"Uneori pur si simplu trebuie sa reununtam la vise".....nuuu! Visele sunt razultatul a ceea ce esti... renuntand la ele renunti la tine...si nu cred ca asta vrei..